Η Φθίνουσα Σκιά της Θλίψης (21.05.2020)


Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την τελευταία μας κυκλοφορία και είκοσι από την πρώτη μας πρόβα. Η ανάγκη και η επιθυμία για δημιουργία, όχι μόνο δεν περιορίστηκε καθόλου, αλλά μεγάλωσε και δυνάμωσε μέσα μας, λειτουργώντας σαν ασπίδα στους σκοτεινούς καιρούς που αναπνέουμε. 
 Το ταξίδι αυτό έχει δρόμο ακόμα και δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ πιο ωμή και σκληρή από ότι φανταζόμασταν όταν ήμασταν μικροί. Το πρόβλημα δεν ζει κάπου μακριά, σε μια οθόνη, αλλά μέσα στο σαλόνι μας. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά. Δεν ψάχνουμε πλέον για δράκους και ιππότες, μονάχα την αλήθεια."


Ευχαριστούμε τον Γιώργο Χριστοφορίδη στο Ignite Studio για την ηχογράφηση, το Σωκράτη Βότσκο για τη συμμετοχή, Χάρη Παππά για τη βοήθεια και την Scarecrow Records για την επερχόμενη φυσική κυκλοφορία του άλμπουμ.


Αρχή του Τέλους  - Η Φθίνουσα Σκιά της Θλίψης  (2020)
https://arxi-tou-telous.bandcamp.com



*Για προ-παραγγελίες του βινυλίου, μπορείτε να στείλετε στο
mail της μπάντας arxitoyteloys (at) gmail (dot) com. Υπάρχει και σχετικός λογαριασμός στο Paypal.

**Λόγω της πανδημίας και των οικονομικών δυσκολιών  που αυτή επέφερε, βάζουμε το αντίτιμο των 5 ευρώ για τους πρώτους μήνες της ψηφιακής κυκλοφορίας, ώστε με την βοήθεια των φίλων της μπάντας να στηρίξουμε την φυσική μορφή του άλμπουμ σε βινύλιο.